Контакти

Архитектура Вашата визија ја претвараме во реалност
Доминус

Секој проект има своја приказна

Фокус на клиентите

Едноставност и разбирање во комуникација со клиентите затоа што со нас нивната визија станува реалност.

Спектар на услуги

Развиваме целосен циклус на проектна документација: архитектонскo проектирање , вклучувајки и проектирање на ентериер-внатрешно уредување, проект за дизајн, работна документација.

Повеќегодишно искуство

Ние обезбедуваме широк спектар на услуги, работиме во различни стилови, проектираме комерцијални и станбени имоти.

Ревизија и надзор

Ние во нашиот тим имаме инжинери кои поседуваат овластување за арх.проектирање, ревизија, надзор и вршење на енергетска контрола.

СОЊА НАКОВСКА - ОСНОВАЧ НА СТУДИО

Да се биде различен , единствен , одржан , со храброст да се излезе од кутија.

КРЕИРАЊЕ на бренд е како модерна љубовна приказна. проткаена со најразлични чувства , креативна инсипрација , спремна на подеми и падови , комедија и драма , на логички одлуки и страв од ризик. Некогаш спактакуларна , некогаш мистична , кога е доволно реална , се отвара кон светот
и почнува да се множи со делење.

  • Вашата визија ја претвараме во реалност

  • Секој проект има своја приказна
  • Креативност со добра причина

  • Професионален пристап , проект и менаџмент

Направете го вашиот сон реалност

Доминус е архитектонско-дизајнерско студио кое работи повеќе од 20 години. Студио каде секој проект има своја приказна. 

КОНТАКТИ

© DOMINUS 2022  Created by: NewWorldWow

mk_MK